Distilla Fruit X gyümölcscefre élesztő.
Az egyik legagresszívebb élesztő törzs.
Killer élesztő! A maximumot hozza ki a gyümölcsből.
A friss cefrében azonnal megkezdi a szaporodást és az erjesztést, ezáltal elpusztítja a cefrében lévő vadélesztőket és egyéb nemkívánatos, a rossz illatokat és ízeket okozó baktériumokat.
Használatával megelőzhetjük, hogy a cefrében elszaporodjanak a vadélesztők és a baktériumok ,így a cefrénk az erjedés végén is illatos marad.
Jó illatú cefréből lehet jó illatú pálinkát készíteni.
Magas, az alkoholtűrő képessége 18 V/V %
Erjedési hőmérséklet: 12 - 32 ° C
Az aromafelszabadító hatása kitűnő.
Adagolás:20g / 100 kg cefre
Élesztőtápanyag hozzáadásával cukorcefréhez is használható.
Felhasználási mód:
A szükséges mennyiségű szert kb.10-szeres mennyiségű (20-25 fokos) cefrelében tökéletesen feloldva, 10 perc állási idő után keverés közben adagoljuk .
Használata nagyon gyors és egyenletes erjedést okoz.